Menu
Zoeken Annuleer

Groepen

Op deze pagina leest het u het laatste nieuws uit de groepen. Via de filterbalk aan de rechter zijde kunt u de berichten filteren op de groep van uw eigen kind. Via het menu kunt u ook een kijkje nemen op de groepspagina's waar voor iedere groep is beschreven hoe we onze dag indelen en wat we ondernemen. Veel leesplezier !

De eerste schoolweek van groep 7a!

De eerste schoolweek.

Het was weer wennen om vroeg uit bed te gaan en op te staan. Op school was de eerste dag leuk. Het was best wel spannend om iedereen weer te zien en de nieuwe juf. We hebben nieuwe boeken gekregen en nieuwe schriften en een druk rooster. We hebben ook nieuwe vakken zoals de Junior Bosatlas en Engels . We kregen de eerste dag al huiswerk Engels mee, het was wel leuk huiswerk. De 2de dag moesten we al vol aan de bak. Het werd als maar leuker en leuker. We werken veel samen en we hebben een week taak. Tijdens de les gebruiken we coöperatieve werkvormen en deze bespreken we na de les.

Het was een hele leuke week. De 2de week gingen  we met de fiets naar de gym. Het is makkelijker en we hebben meer tijd om te gymmen.

Groetjes Alessia en Inez.