Menu
Zoeken Annuleer

OUDERRAAD VAN DE ACHTSPRONG

Wij willen ons graag even voorstellen!
Wij zijn een club enthousiaste ouders die, op vrijwillige basis, het team van De Achtsprong helpt om de leuke activiteiten op school te organiseren.
We helpen bij het organiseren van het sinterklaasfeest, het kerstfeest, de carnavalsviering, de paasbrunch, de schoolsportdag (Koningsspelen), het schoolreisje/schooluitje, de laatste schooldag, de slotavond en we assisteren op de dag dat de schoolfotograaf aanwezig is.
Met behulp van de ouderbijdrage kunnen we al deze leuke activiteiten bekostigen. We zorgen er voor dat de kinderen iets lekkers/gezonds te eten en te drinken krijgen bij deze activiteiten.
Tijdens de schoolreisjes zorgen wij ervoor dat de bussen geregeld zijn en de schoolreisjes bekostigd kunnen worden vanuit de ouderbijdrage. We bestaan momenteel uit 8 leden.

Er is een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en er zijn 5 overige leden.
Wij verdelen de taken onderling waardoor er altijd iemand van de OR in een werkgroep zit die zich bezighoudt met het organiseren van de verschillende activiteiten. We vergaderen ongeveer zeven keer in een schooljaar. Bij al deze vergaderingen is de directrice (Helma Hendriks) ook aanwezig.

                                                                 

  Merel Geurtse                            Wies Hoogkamp                     Chrisja te Mebel                       Monique Slief
     Voorzitter                                   Secretaris                            Penningmeester


                                                          

        Heleen Kuik                            Judith Marsman                          Marlies Poels                      Gwenny Janssen

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft of ons met bepaalde activiteiten wil helpen, spreek ons dan gerust aan op het schoolplein, we staan u graag te woord! 

We zijn nog op zoek naar ouders om onze OR te komen versterken, mocht u interesse hebben dan kunt u ons aanspreken of het bij de directeur van de school (Helma Hendriks) aangeven.

Vriendelijke groet, de OR van De Achtsprong